Piept de pui cu ardei copt


Pui cu ardei

Ingrediente:

Pentru pui:

  • Pipet de pui dezosat si fara piele
  • Sare, piper
  • Boia iute

Pentru ardeii copti:

  • Ardei
  • Usturoi
  • Ulei
  • Otet

O mancare usoara de seara este acest piept de pui cu ardei copti. Aveam ce e drept in frigider un piept de pui gatit cu o zi inainte si ardeii copti la borcan primiti de la mama mea (iarna ea este furnizorul meu de muraturi si tot felul de bunatati si verdeturi la congelator). Asa ca la mine a mers extrem de repede dar o sa prezint mai jos si modul lor de preparare.

Mod de preparare:

Pentru pieptul de pui:

Se taie pieptul de pui felii, nu foarte subtiri sa nu iasa prea uscat, se condimenteaza cu sare, piper si putina boia iute . Se incinge foarte bine tigaia grill, se aseaza bucatile de piept de pui si se prajesc cam 3-4 minute pe fiecare parte.

Pentru ardeii copti:

Pe o plita incinsa se pun ardeii si se coc pe toate partile pana vedem ca se basica. Se pun pe o farfurie , se sareaza, se acopera cu un capac si se lasa sa se mai raceasca putin dupa care ii curatam de pielea basicata. Intr-un castron se prepara un sos cu putina apa, sare, ulei , otet si usturoi maruntit si se arunca ardeii peste Se lasa putin sa se intrepatrunda aromele dupa care ii servim.

Sa aveti pofta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s