Chefir cu mar, portocale si ovaz


chefir final 2

In aceasta dimineata fiecare si-a facut propria varianta de mic dejun cu chefir. Prima varianta este cea cu chefir, portocala, mar ras, fulgi de ovaz si seminte de in. Cum despre beneficiile fulgilor de ovaz si a semintelor de in am mai amintit, mai ramane doar chefirul.

Chefirul este indicat chiar si persoanelor care au intoleranta la lactoza, acesta fiind bun pentru cei care au probleme de digestie sau probleme cu stomacul. Printre altele, chefirul stimuleaza imunitatea, previne cancerul la san, este un bun remediu impotriva oricarei alergii, curăţă organismul de săruri, metale grele, de produsele alcoolice, curata vasele de sange, normalizeaza metabolismul, previne ridurile si multe, multe altele.

Ingrediente:

  • 200 ml chefir
  • 1 mar
  • 1 portocala
  • 4 lingurite fulgi de ovaz bio (fara aditivi sau conservanti)
  • 2 lingurite seminte de in
  • 1 lingurita suc de lamaie

Mod de preparare:

Combinati intr-un pahar chefirul cu cele 4 lingurite de fulgi de ovaz si semintele de in. Intre timp curatati marul si portocala de coaja. Marul il dati prin razatoare, iar portocala o curatati de pielite si de seminte si ii scoateti doar miezul.

Puneti marul ras intr-un bol si adaugati imediat lingurita de suc de lamaie si feliile de portocala, iar peste ele adaugati chefirul , ovazul si inul din pahar. In 5 minute ati terminat totul si puteti sa va savurati micul dejun.

chefir final 1

Enjoy!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s